Prevario je na godišnjicu braka
0
Razvode se Demi Moore i Ashton Kutcher?
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvodim se i ja, jos samo da zena potpise razvod..... kako niko ne pise o tome
ma, ne znam šta je ona i očekivala. 15 godina starija od njega, stalno je na dijetama, vježba k\'ol uda i više nije ni svoja od silnih plastičnih operacija. čovjek poželio nešto prirodno, normalno, neopterećeno i zdravo. pa valjda joj je jasno da je oženio samo da mu pomogne u karijeri. a, možda čovjek hoće i djecu, pa skonto da je vrijeme da završi ovo poglavlje. ona mu više ne treba.
za as-a isto sto i muskarci u putericama
Ne znam šta žene vide u balonjama
Bilo je vala i za ocekiati, prvenstveno jer ti hollywoodski brakovi ne traju duze od par godine, a da se razumijemo on je sad u najboljim godinama moze mu se-hoce mu se, a ona starija 15 godina u posljednjim pokusajim da zadrzi onu staru demi koja je bila :)
Ja ne vjerujem, ja znam :) http://en.wikipedia.org/wiki/Bruce_Willis#Marriages_and_family
kod demi je zlatna.... vjerujte .
ne treba ni on njoj vala više, malo se izigrala sa njim, preko glave joj ga je više, ako ćemo pošteno, derle pravo... lol sad će ona sebi naći jednog još boljeg, george clooney mi tu prvi pada na pamet... ;)
Podero bi je ko najlon sa cigara..
nije ni u nje zlatna :D
maja stara koka
tako ti i treba kurvo!
o boze zastooooooooooooooo, a bili su tako slatki
ma nije mu zlatan