Luksuz nestašnog napadača
0
Rastrošnost Marija Balotellija u Manchesteru
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad u zivotu nije imo para, sad ih instant dobio, šta drugo očekivat do ovako ponašanje?
ovo majka samo jednom radja..
sta si ti pusio kakvih 50000, on mami ne da toliko
jeli istina da dzeko daje mjesecno 50000 maraka ili eura onom domu za nezbrinutu djecu?
moze samo pitanje za ove sto brane dzeku, jel mozda vi imate nesto od njegovih milioncica????? nemam nista protiv njege covjek je legenda, al govorim drugu stranu da za covjeka koji ima 25 godina mama govori sta treba da radi ili koju curu da voda.....Pa to je u najmanju ruku presmijesno
Baloteli je de*en.. njegova rodbina umire a on trosi milione.. Ode svijet u K kad neko ima milione jer udara loptu a neko se slomi radeci samo da bi prehranio porodicu..
DOŠLJE I ZENIĆANI KOJI OVO MINIRAJU NAPOLJE
EDIN DZEKO JE TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITO ZA SVE VAS SUGAVI FORUMASI! NAPRIJED EDINE PONOSU BOSANSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kako ste jedni.....i vi i vasi komentari...ahahahahahaha
tipično ponašanje šuge koja se našla gdje nije bila. U 35. godini neće imati ni banke, pa će skončati od ciroze jetre, ko Sokrates ili Džoe Frejzer. Džeko voza golfa 6 zato što je odgojen i nije naučen na rasipništvo. On će uvijek imati i više nego što mu treba.
pa nije ko dzeko stipsa nad stipsama, voza golfa sesticu sirotinja dzaba i milioni
blatite vi njega koliko hocete,po njemu se zove srednja skola u africi ciju je izgradnju vecinskim dijelom finansirao,uostalom mogli ste to procitti prije nekog vremena na saxu... :* i jos nesto eno maloljetna supruga Doua Hutchisona hoda gola :P
heheheheh koje DZEKU kriv??? koja je ovo glasovna promjena...vuce na jezik jedne zemlje malo istocnije od BiH, a ne zapadnije :))))
@CRO jesi ljubomoran na Džeku Bošnjaka jest ti krivo što ni jedan tvoj majorizirani u.s.t.aš.a ne igra u Manchester Cityju i krivo ti je što je Džeko najskuplji igrač sa područja bivše Jugoslavije. Zbog takvog ponašanja nikad svoj HDz nećeš vidjeti u Federalnoj vladi i u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine. Sad smo pronašli metode kako da vas majoriziramo i istisnemo prema matici.
Džeki izgleda karijeru i privatni zivot upravljaju BABO-TATA i MAMA ocigledno tip nesmije nista ni da ZGU.ZI ni da SPRCI ni da VODI LJUBAV ni da se poljubi u javnosti pa ni da IMA CURU nego mu mama i tata iz Sarajeva porucili da mora i u MANCHESTERU da KULIRA...( u stvari pored ostalih fudbalera ispada GLUP) a mislim da svaku zaradjenu funticu salje MAMI u Sarajevo da to ona prebroji :-)
Samo dobre batine lijece bahatost, nema drugog lijeka.
baloteli je kralj ! jah,sto ima ljubomornog svijeta... ko je dzeku kriv ,sto je skrt... balo je prva violina citija - ostali se nebitni !
docepo se nigerchina love pa se preserava