Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeb ga, bas mi zao.... odoh da vidim imal sta novo kod Kardashiana
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA \"Glavni razlog rastave je brak\" HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA znaš kako me nasmija xDDD To si objavio k\'o da si Ameriku otkrio, svega mi xDD Trebao si dodati još \"glavni razlog trudnoće je seks\", za one koji ne bi skontali xDDDDD ...a inače, nisi u pravu. Žao mi je zbog toga što se tebi desilo, ali to ne znači da je svima drugima tako. Ljudi nisu TOLIKO glupi da potpisuju nešto što su 90% sigurni da neće funkcionisati. Nego potpisuju nešto u šta vjeruju. Sad, zna se desiti da bude problema, ali to ne definira cijelu zajednicu, zato prestani pričati kao da je razvod neizbiježan, jer je to fakat glupo.
@ Adis pedercino
Johnny znači da imam šanse sad kod tebe!
Commi, dosta je ljubomornih komentara. Mala se nudila, ti nisi htio i sad zdravo! Johnny je san svake zene, na tvoju i zalost mnogih muskaraca...
Deep je sladak a sad i slobodan....
Ma sredicu ti ja kaku dobru srpkinju Dzoni nema frke!
Sad ce mu trebu konobari taslaciti
Ma tip je u superlativu.. :))
Odo\' sad da nadoknadim sve. Ima da udaram ko Alija Sirotanović.
a jaka vijest,nisam mogao spavati dok nisu ovo objavili u pm.
Kad živiš 3 godine sa nekim, ista stvar kao u braku.Život postaje vanbračna zajednica i zakonski izjednačena sa brakom kao zakonskom zajednicom. Tako da i nije baš kad ide ide. a kad ne ide ne ide. Ima i tu procedura zakonskih
Nista nije vjecno. Prosla su vremena kad se citav zivot guralo samo u jednu rupu ili valjala jedna oklagija. Danas ima sve vise djece sa rastavljenim roditeljima nego da su roditelji zajedno. Tako brak i zenidba u ova vremena su nepotrebna i suvisna jer glupost da podpisujes nesto u sta sam znas da 90% nece uspjeti i jos da se zaklinjes da ces citav zivot biti vjeran u zlu i dobru i zaklinjali na vjecnu ljubav. Glupost. Licno jednom uradio nikad vise. Zivjeti zajedno to da. Podpisivati papire i poslije toga probleme oko razvoda.Nikad vise.Jer stvarno ima u onome:najveci razlog rastave je brak! Ovako zivis zajedno dok ide kad ne ide svako svojim putem i rjeseno sve za toliko vremena da se spakujes a ne rastavne i advokatske procedure..
Od kuce do kuce veselo se sapuce...