Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako mi se ovaj rafa cini ok momkom. ne voli da je u centru paznje. kad nije na teniskom terenu nikada se ne istice. ne mjenja djevojke, a vidis mu po ovom drustvu da su to momci sa kojima se vjerovatno druzio i kad je bio nepoznat. sto se tice tenisa navijam za federera ali oboica su i teniske i sportske(sto je rijetkost medju poznatim sportistima-opijanja, raznorazne zene, derneci do zore-rijetki su ovi planetarno popularni koji ovo zaobilaze) i ljutske velicine.
Rafa ronio, trazio Noleta... Roger ih je fakat POTOPIO!
Ja sam opet mislio da je poceo igrat tenis sa maskom za ronjenje ;-)))
AHAHHAHAH jao naslova i govana !!
fin ovaj decko nema sta
kad sam procitao naslov ja sam mislila da je lik odustao od tenisa! Boga mi ne znate vi ni naslov napisati kako treba
Cuj musko drustvo, svasta. A gdje su ti komadi jarane??
@qqq,On nikada nije bio nepoznat,njegova porodica je veoma bogata,a njegov stric Tony Nadal je bivsi nogometa,tako da svi iz te porodice su \"poznati\" od rodjena,barem u Španiji...
njamiiiii, njamii, kako je samo sladak :))
lajk, ako vam je bolji ovaj na prvoj slici na skuteru/gliseru od Nadala!
Koji? trojica su na posljednjoj slici...ali ovaj sa crnim gacama je..uh
ovaj na posljednoj slici pravi j.e.b.a.c kako bi mu se dala
Vamos!
mmmm