Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mu govore uzmi kalcij, uzmi magnezij...i on uz'o...
Nije onaj mali sa neregestrovanim X5 nista kriv, krivi su roditelji, roditelje u zatvor na dozivotnu
Ne daj se Rade
Mozda je i njega Harvey Weinstein seksualno uznemiravao.😁
Trebo je samo izaći iz auta sa flašom i popit je u cugu pred kamerom, i reći da su mu svi promili tu nastali. Isproban recept i rupa u američkom zakonu ;)
uzmi kalcij,uzmi magnezij uzmi viski
o meni su pricali da pijem. A to ne mogu da demantujem, jer tko ce mi vjerovati!
Ker kalifornijski
Kakvo samo kurcenje Holivuda, i njega kao dio nafurane isprdjele lorporacije, s otvorenom flasom po Beverli HIlsu, pa to vise ni kod nas ne rade
Pridruzio se brojnim holivudskim glumcima u DUI
a sto onog malca ne privedose sinoc? bitniji je Rade nego 3 mlada zivota...
Ih kod nas glumci zgaze u pijanom stanju ko Hilmija, koji ima dvije HRVATSKE glave za pojasom pa opet snima filmove za njih !
Ne moze se srbenda od viskija napiti
KADA JE RADE BIO TRIJEZAN?
DAČIĆ; -jedna država je povukla priznanje Kosova, ali neću da kažem koja. -daj reci nam. -neću. -kaži koja je, bre. -ma neću. -damo ti kilu pečenja, samo kaži ko je u pitanju. -ma neeeću. -svinjski but? -neeeeću. -plećku? -hehehe ma neeeeću -kozji gulaš?
@AsimSarajlic Kaže Miinistarstvo vanjskih poslova Liberije da nemaju pojma o povlačenju priznanja koje Dačić spinuje. http://www.mofa.gov.lr/public2/2press.php?news_id=3108&related=7&pg=sp
Negdje se kaze mito, korupcija, a negdje kaucija ... Cuj, platis i cist si ...😤
@BarakenaBreci Nesto kao kamata u npr. unicredit i efektivna profitna marza u bbi ... 😲