Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se po komentarima da Bošnje nemaju veze ni šta je nacionalnost ni šta je narodnost ni šta je regionalna pripadnost ni šta je državljanstvo!Al dobro nije ni čudo sve novonastale nacije prolaze kroz taj period!Samo što kod Bošnji taj period traje već 500 godina!😂🤣😂🤣
Napravi jednu dnk analizu pa se javi sa rezultatima. Ja sam to uradio. Rezultat :imam 12 genetskih pripadnosti od keltskog do mongolskog tako da sam se prestao opterecivati gdje pripadam.
Muze on domovinu najam za cio otok placa 7-8 ooo euro za godinu dana
E bas se imas cime ponositi.Dobro te Mira Furlan opisala kao zadnju bagru i placenika.Istina uvijek nadje put
Hrvatski pravoslavac. Cak i to pravoslavlje je upitno jer bas me zanima da li je procitao bibliju i koliko cesto se moli bogu, ide u crkvu.
Čuj naročito u Hrvatskoj, valjda naročito u BiH. Ne razumijem stvarno ovu priču, čuj srpskog roda? Halo ba, pa ti si muški rod, kako srpskog roda. Nacija u svijetu definisana po matičnoj zemlji rođenja, samo na našim zatucani prostorima religijskom pripadnošću. Sve ste pobrkali, pokazaće vrijeme da to nije ispravno, i ne može da bude!
I on se klasikova, a dugo se je kobiva otimao😏
Ponosim se svojim srpskim rodom i domovinom Repuklikom Srpskom!👍
Ni jedno ni drugo nije za ponos realno, kako rece krleza jedna te ista balega koju je kotac istorije presjeko na dva dijela
Ma idi odakle si i došao, veze ti nemaš..
inace kako vjetar puse Rade, danas veliki hrvat pa malo srbin i kad dodje u Sarajevo gradjanin svijeta.
Pravi Bosanac :)
Dokaz da su nacionalnosti glupost. Osjecas se onako kako si i gdje si odrastao. Bosanac, Hercegovac, Crnogorac, Hrvat itd
Ni sam nije siguran odakle je i ko je što ne mogu kad sjede na 5 stolica da treba bio bi i Palestinac
eto nek si ti!
Pošteno
nije dzaba Krleza rekao da su srbi i hrvati isti komad balege koji je točak zapreznih kola historije slučajno prepolovio na dva dijela.