Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašno, majke mi.
#meth Ja najbolje znam šta meni treba, ali u svakom slučaju hvala na savjetu. A to što lafo, deen i huso čobić govore, mene ne zanima. :-D
Hajde dobro meth. Neka se ko sa kim hoće. Nego ko je Huso Čobić?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da će se uspjeti vratiti među žive i da će usrećiti svog muža, koji je za nju bio tu kad je najteže.. Ova slika na kojoj je nosi niz stepenice je neopisivo tužna i lijepa..
samo da te :**** odavno te srela nisam... doduse ni ja vise nisam tu kao prije... nadam se da si dobro i da je sve ok...
Ćao kosmička sestro :) Pa iskreno, nisam par mjeseci ni ušla na klix, ali eto vratih se malo i sve je ok. Primijetih da si ti rjeđe tu, ali dobro.. bolje da je tako..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
voma tuzno,no nadam se da ce se uspjeti izvuci .
Zao mi je sto je sad u stanju kakvom jeste,ali da je bila prelijepa - NIJE! Prosjecna,cak i ispod prosjeka! Zelim joj brzo ozdravljenje!
Dakle kad ju je zadesila anoreksija, izgubila je atribut glumice... interesting.
Užas :( nisam vjerovala kakva je ovo psihička bolest, dok nisam vidjela primjere u svom okruženju. Kad to krene iz glave, nema osobe koja te može natjerati da se normalno hraniš i da prestaneš s izgladnjivanjem.
jadnica... strasno... nadam se da ce uz svu pomoc oko prehrane imati i jako dobrog psihijatra.
Kako se zivot moze u sekundi preokrenut..samo boze zdravlja,bit ce para!
Mogu li se i ja ubijati kokainom 5 godina..pa me vi skidajte?
Kako nemas para za doktora?..ne jedes nista..hrana najskuplja!
ovo može samo glup sebi uraditi i ne vidim zašto bi je netko žalio ako ona nije samu sebe žalila sto bi je sad netko drugi žalio i što pokušavaju da kažu da je to bolest ne nije to se zove biti glup i ne željeti sebi dobro
Pa vidis da je bila depresivna,a iz toga se rijetko ko izvuce.
ja sam mislilia da se u depresiji jede......ovo je strasno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I malo je ovakvih slučajeva u odnosu na količinu bombardovanja od strane medija i okoline koja je prihvatila neke lude standarde ženske ljepote i uljepšavanja.
ofingerične standarde
Pa zašto dame...
problem u glavi, tuga
Nažalost...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)