Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cim progovoris protiv zidova slome te cionisti. napred Mel
Svakako da mu se treba oprostiti. Glumcina i po. Jedan od najboljih.
vi KRAVE se ne znate ni jeb.ati a kamoli da nekog silujete jadn.ice ...obrišite si sline a Mel je legenda svaka mu čast i ništa nije pogriješio...trebao je samo preseliti u Evropu i nastaviti da radi svoj posao...nije mu Holivud potreban...a kao takav Jevrejski hovilud mu i ne treba on je CAR... NE TREBA IM SE IZVINJAVATI PA MAKAR VIŠE NI JEDAN FILM SNIMIO...A NOVCA VALA IMA ZA 5 ŽIVOTA
PRST GORE KO MRZI IZRAEL! PRST DOLJE KO MRZI JOŠ VIŠE!!! DOBAR SVIJET JE SVIJET BEZ CIONISTA!
jeb.ali ti cifuti majku, ako ih volis idi u israel i cekaj atomsku!!!
Mela Gbsona voli sav svijet mislim sve drzave svijeta, osim cionista koje treba usutiti a to je \" Izrael \", oni ga brate nevole nikako, ali zasto zato sto on govori istinu. MELE GIBSON legendo ,world love you.
ne prastaju cifuti. o polanskom i njegovim sranjima niko ne prica, pitam se zasto.
eee@ Pozdravi mamu i pitaj je za zdravlje..
@Hare koji si ti glupson, robert downey je jedan od pozeljnijih muskaraca, djevojka se zeza. vi svrsavate na svako zensko bice cija slika ide uz clanak a mi smo odmah neodgojene ako nas privlaci neki muskarac. mars na selo
zar sarajlije (roDZene) ne kazu Meli Gibsonu ili kod Mele Gibsona ;)))
takodjer :D Robert je ko bombona, full paket :)
oni ti ga P U S E gibsone!
najbolji film svih vremana je mus;li,manski POD ZASTAVOM AL.AHA
Air America je genijalan film u kojem obojica briljiraju. A najjaci lik je general Song hahaha
zasgto u Holivuda nema mus.li.mana ? mi mu.lim.ani zi Bosne moramo protestovati protiv toga, mozda da SEJO KOMSIC uputi protest UN ?