Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najvise volim prohodati ujutro oko 11 kroz grad za 1maj kad su svi p.apci i odpad na livadama oko SA i zagadjuju tamo okolinu smecem nekako se lakse dise i sloboda me okruzuje od vjecne vatre pa sve do bascarsije...ljepota :) otici na planinu je takodjer lijepo
da divna su to vremena bila.mozemo biti sretni da smo bar jedan dio zivota bili srecni ex-yu.
sos ti si u pravu svaki ti cast,muslimanima pogotovo onim behabijama ne valja niko ko je srbin,ja mislim da treba ljude djeliti ko je dobar a ko je los.
pamti sad po odojku masnom na adi ciganliji... uz moravsko kolo i orkestar Kokošinjac...
\"Sos koji si ti faktor da ocjenjuješ ljude ,zatucanko zakržljali kretenu !?
ma bahlije su najveci ljigavci i dvolicnjaci na kugli zemaljskoj, do juce zmarili i otimali se za prasetinu a danas ko fol naki veliki muslimani, a da bi im bio dobar Srbin po njihovoj volji mozes biti jedino ako svaki dan ponavljas da ustvari i nisi Srbin vec nakav bosanski pravoslavac koji ustvari i nije religiozan i neslavi nikakve pravoslavne praznike i da zajedno sa njima pljujes po svemu srpskom i Srbiji e to oni nazivaju multietnicnost i tolerancija
E ovim muslimanima nevalja niko ko ima srpsko ime i ko je Srbin.Colin menadzer zadnjih 20 godina Adis je musliman i ako neko se druzi sa svima i ne pravi razlike to je on. I opet ne valja samo zato sto je Srbin. CCCCC.....
e.ajd ba ne rise..
Dobar je bio i 29.novembar..okreto se klempo...
A ranom zorom Sarajevom odzvanjala pleh muzika,trube..e,kad se sjetim..al se nekad dobro jelo..baš..
Bogamija i po janjetini i po cevapima i po kremenadlama i po piletini..a sve to na grilu po Trebevicu ili u Pazaricu ili Vrelu Bosne..pa još piva!!!!!!!!!!!!!haladna !
eto nek je on bio u Bg..to je islamofašistima najbitnije..šta te boli gdje ko bio???ovako je bilo-kad ode srbin u toku rata-on je č.e.t.n.i.k,kad ode hrvat-on je u.s.t.a.š.a,a kad ode musliman-e neka nek je,spasio se..koji ste ljigavci,stoko lojava poturčena !Fuj !
A kad ce to majke vam stici kuci za prvi maj kad veceras gostuje u Düsseldorfu do zore pa mi objasnite kako da stigne na jagnjetinu u Srbiju. Kakve gluposti pisete.
opet prepisano iz srbijanskih medija..\"BLIC\"...stoko,znaš li išta napisat sama ?
nije ob bosanskohercegovacki pjevac. On je Srbski pjevac koji zivi i radi u prestolnici Beogradu. Ispravito to da ne bi bilo zabune.
Bosnjaci su prije rata vise jeli svinjetinu nego Srbi i Hrvati zajedno. I vala bilo nam je lijepo, noge u vodu...odojak na raznju, vrti ga Ramiz, Alija zalijeva krmka pivom, Suadu curi voda na usta, Hrvoje igra nogomet, Milan nudi Izetu slaninom. A vidi sada vremena, \"halal\" vremena!
sada ada ciganlija ..krmad na raznju ....cigani kolo vode..ma neka je veselo...