Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je fakat super lik, pravi sportista i dzentlmen... nikad skandala, nikad belaja
Becksone, ako ga ne počneš vaditi na vrijeme, ponestaće ti mjesta za imena na kopačkama... Pozdrav od tvog prijatelja Luisa
a daaaa baš ženska spava s maskarom... how fake :)
Ma druze vjeruj mi i to mi je palo na pamet zato sam i prosirio komentar. Sve to stoji ali eto opet u ovoj vijesti se potencira ovo o cemu ja pricam. A eto mrka nam je kapa ako je Becks taj za kojeg ce se u vijestima vezati porodicne vrijednosti. Da je apsurd jest a u apsurdnom vremenu zivimo. Zivio.
dosadni ste
Dobre predator kopacke :)
Kakve su mu ovo Justin Bieber tene?
e moja ljudino da je bilo ko drugi u pitanju slozio bi se s tobom ali beks koji je pregazio ckepi sto obicnih 100 smrtnika nece za citav zivot, a ova njegova anoreksicna fufica i porodicne vrijednosti ni zglave ne mogu u istu recenicu, potpuno si profulao komentar.
Nesto kontam, zapravo mi je drago da se sto cesce spominje ovaj Beckham. Dosla su vremena kada porodica, tradicionalne vrijednosti, normalnost, ukljucujuci i ljubav i paznju prema zeni i djeci, zapravo sama ideja braka i potomstva vise nisu \"in\". Danas je novinarima IN da nas bombarduju izopacenim glumicama i raskalasenim pjevacicama, homoseksualcima, gej paradama i maltene uglavnom onim sto je nernormalno i nemoralno. Zato i samo zato - PALAC GORE ZA BEKAMA! Znaci da ponovimo, nit mi je taj lik kakav idol niti je uopste bitan, nije zapravo ni nekakav primjer djeci i omladini, ali Boze moj, kakva su vremena dosla ama Beckham je tito. Sportom se bavi, ima zenu i potomstvo o kojem se brine, danas je i to tesko naci kod ovih poznatih i polupoznatih koji se jadnoj fejsbuk generaciji nude za primjer.
Rubber BlowMe Maggie Nine Sipu.Ga Deb.ilu!
gospodin!
opet bekamovi....sta ono znace nam uopste...
Legenda, dijete obiljezio brojem svoga dresa.
roze kopacke :D