Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je stvarno divan primjer, u zdravlje majstore :)
zar toliko stedi da nema za frizera?
još samo da pređe na Islam i to je to
RESPEKT
malo lici na isusa hahahah
Treba imati petlju pa to uraditi. U suštini on je imao, vidio kako je živjeti u takvom svijetu i prilagodio se jednostavnijem. Oni što nemaju misle da će mnogo sretniji biti ako budu imali više. Ako je duša prazna onda ni najviše nije dovoljno i obratno. Najteže je balansirati.
Ovaj vdje članak nema komemntara... Zato što očito naši bosnjaci seljaci i ostali su tu kad treba komentarisati velikog brata dodika i sl.. Njih ne interesuje kad je nesto pozitivno..
Nas narod ovo ne shvata ovakve postupke.Nije nam skromnost vrlina sto se vidi po politickim vodjama kakve biramo.Ovoj rezisera bi u Bosni proglasili ludim.
Teško je iskočiti iz lagodnog života u jednostavnost,za to treba imati hrabrost i biti svjestan svoje prolaznosti.Svaka čast,da što više potrebnim pomogneš...
...paša moj, a ja konto da sam ja čupavac :))