Cijena 7,7 miliona dolara
33
Prodaje se stan Franka Sinatre
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovani gospodine, Ovom prilikom zelim vama se izvinuti zbog mog komentara.Nisam mislio da cu izazvati bilo kakvu reakciju.Zelim da se predstavim, u ime vaseg komentara, ne spadam u skupinu nabrojanih.Nisam upucen u detalje privatnog zivota zene (dame) melise,u ime istog ne mogu bilo sta da kazem jer ne znam koliko se vi licno poznajete.Moja reakcija se odnosila na posao i vlastitu egzistenciju.Ja radim sa melisom u istoj organizaciji, cesto smo u BiH skupa.Zbog toga sam se uzrujao jer zena melisa vrlo priznata u svim pogledima,covjek u srcu idusi,samo ponekad zna da se ponasa kao santa leda,razumljivo u nekim pogledima ali ja sam na njenoj strani jer znam skim se bori i zasto. U medjuvremenu sam se cuo sa melisom, sve je uredu. Ja se jos jednom izvinjavam i nadam se da ce mo mozda skupa nazdraviti, ako se kada sretnemo u Sarajevu, vjerujem da bi bilo veselo. Pozdrav....
Maco cekam mail, i naravno broj.Olaksaj situaciju,nazovime.
@rojam Jawohl Herr Kapitän:))) hey hallo? Serbatona nije moje oruzje,, moj handy uvjek na gotovs :)) samo druge cifrice:)) Odgovorit cu kad mi se cefne il` uopste ne... Ovo je pogresno mjesto za bilo sta da se kaze, a moze se nesto izmaknuti na stetu znas ciju:)) Prema tom, (------------------------------------------------)
Maco pratim tvoje komentare.Za ovo imas vremena,fino od tebe:( Puka slucajnos,planina moja,girice meni puhaljku u mozak? Miami Beach,carsija, paklenica y.e.b.e.m te b.o.z.e Odgovori na izostavljene mailove? Handy einschalten i to sto pre, to bolje. Neizostavljaj wickend MELISA
:)) ------------->Ja to ne pojedem ni za sedam dana :)) A za oblacenje ne garantujem, malo cave hrpica. :)))
Ne adiraj moje komentare, j.o.s. j.e.d.n.o.m. y.e.b.e.m s.v.e ribice na kameru. zna se kome i zasto.planino kolijevko stara.
Ah kak san volija da karam uz girice i bilo vino,dok more susti i galebovi pivaju...
Ja volim girice, onak kad barba lipo privrnu na stinù...:)))
http://www.youtube.com/watch?v=mfXCOKomxlY
...ajkule ..laps...
...........akule ne spavaju zatvorenog oka :)) skaf(jacuzzi) zakon.. pored praga... temperatura po ceifu:))
Brvnara zakon!! S`praga na travu :))
mozel zamjena za garsonjeru u vogosci uz moju doplatu?
moze broj zaintresovan sam .. unaprijed hvala
Platit 7 miliona i navuc jos kakvu sugu...