Loto djevojka u krupnom planu
3
Procurio treći kućni video Suzane Mančić
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stara k...u...r...a...v...a
serbian MILF, trebala bi se ona pocet tim aktivno bavit
Ovaj klix je svakim danom sve jadniji!
tetka daj nam guzova
... treba li joj para za tampon ?
vidim ja nesto curi ja tamo kad ono suzanin kucni video, sreca pa mi cesma ne curi
Takvu da je ti samo na filmovima mozes vidjati :)
@beg marley Da mi je samo vidjeti kakvog medjeda ti vodas!
ne znam zasto oviliko prasine i drame za njom,stara baba ofucana na sve nacine hoce jos da je u centru paznje..duze vrijeme najvljuje autobiografiju a ovo je samo fazon za promociju,kad se pogleda cijeli video ona samo riba pod! obicna bauskara i ravuku,bolje bi bilo da ostisla u porno glumice
a gdje je link od videa... mogli se barem to stavit
isfuran fazon, kad se poveca kadar, ona cisti pod, ili nesto slicno... preofirno.
č e t a lj s k a pardon pink nekultura
naj.e. b.em se am g majke četnič.ke ... ye. bala mu Ceca familiju
Ne postoji niti link niti video. Sve je ovo samo dobra najva za njeno gostovanje u ali-g show, ako se tako zove. Spomenuti video je samo dobra reklama da emisiji podignme gledanost
Nema ba filma, sta ste se svi nalozili, valjda promocija za njenu autobiografiju. Napravili ovo malo raju da upale, a u biti neko je prethodno spomenuo, da riba pod, u biti je to.
Opet neka nekrofilija u pitanju? Pa ko moze gledati ovu babu, muka mi je od nje kad je vidim na slici a kamo li da joj gledam salo i bore. Koka joj je dosla na pupak od silnog zatezanja :)
MOMCI DAJTE LINK :D