|

Princeza Charlotte krenula u školu, otpratili je Kate Middleton i princ William

Princeza Charlotte krenula u školu, otpratili je Kate Middleton i princ William
60
M. A.
5.9.2019. u 19:30
13
komentara
60

dijeljenja
Princeza Charlotte provela je svoj prvi dan u školi, slijedeći stope svog starijeg brata princa Georgea. Ona je stigla u Thomas Battersea na jugu Londona s mamom i tatom Kate Middleton i princom Williamom, držeći se blizu vojvotkinje dok je ulazila u krug škole.
Charlotte će biti u razredu s još 21 učenikom i slušat će široki spektar predmeta, od francuskog i mandarinskog jezika sve do predmeta iz oblasti umjetnosti, baleta, ali i IT segmenta, a poseban fokus će biti na muzici i drami.

Sport se također nalazi na dnevnom redu, sa svim glavnim sportovima koje igraju i dječaci i djevojčice, a opcije uključuju jogu i golf.

Vojvotkinja Kate je rekla da je njena kćerka bila jako uzbuđena zbog svog prvog dana u školi. Iako je na početku bila stidljiva, ona je sram brzo nadvladala dok joj je Helen Haslem, voditeljice navedene niže škole, pružala ruku.

Interesantno je da Kate nije bila u mogućnosti da isprati sina Georgea prvi dan u školu jer je u to vrijeme bila u poodmakloj trudnoći s trećim djetetom Louisom, a tada je patila i od hiperemeze gravidarum - stanja koje može uzrokovati povraćanje i do 50 puta dnevno.
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...