Teški trenuci
60

Princ William očajan nakon dijagnoze Kate Middleton, izvor otkrio: Pod nevjerovatnim je stresom

I. S.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Izvor iz kraljevske porodice je otkrio da je princ William postao očajan nakon što je saznao da njegova supruga Kate Middleton boluje od raka.
Bračni par sada provodi dane u kući Adelaide koja se nalazi blizu dvorca Windsor. Williamov život se za kratko vrijeme pretvorio u pakao. Osim Kate, od raka boluju kralj Charles i vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson.

Princa izjeda i to što je u jako lošem odnosu sa svojim bratom Harryjem, koji je prije nekoliko godina donio odluku da napusti kraljevsku porodicu.

"William daje sve od sebe. Pod nevjerovatnim je stresom. Blizu je trona, a 'bori' se s odbjeglim bratom i silnim publicitetom. Oduvijek je mrzio medije zbog onoga što se dogodilo njegovoj majci i nikada to nije krio", naveo je.

Izvor je dodao da treba biti sram sve one koji su koji su širili tračeve da William ne suosjeća dovoljno s Kate i ostatkom porodice.

Podsjećamo, Kate se jučer napokon oglasila i otkrila svoju dijagnozu. Ovo saznanje je za nju bilo veliki šok, a proteklih nekoliko mjeseci je bilo izrazito teško za nju. Također je navela kako je dobro i da svakog dana postaje jača.

"Moj medicinski tim me je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji i sada sam u ranoj fazi liječenja. Za sve koji se suočavaju s ovom bolešću u bilo kojem obliku, nemojte gubiti vjeru ni nadu. Niste sami", rekla je.