Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne tna on ili bi kakio ili piškio. Sad bi bio u kraljevskoj obitelji sad nebi. Harry ti si se dobro ugovnio sa ovom Megan, nema tebi povratka više na staro dok god tvoja ženturače blati i pljuje po tvojoj porodici. Nisi ti nikakav čovjek kad si to dozvolio a i radiš isto. Vas dvoje ćete kad se vratite svojoj kući udariti iz svih raspoloživih po svojoj obitelji. Vama treba zabraniti pristup kraljevskoj obitelji
Bas tako, odrekao se svega sad hajd malo nazad e ne moze, odluci se sine, on je na mater, bio bi kralj al da se ne pridrzava protokola
Ako on trazi da bude u uniformi onda je posro. Pokajao se garant pa se sad cupa. Ja mu ne bih dao, ako se odrekao voz brate dragi, budi covjek a ne p…a.
gotovo je harry... uprsko si sefa i stanicu
vjerovatno ono smeđe sa crnim viteškim krstom na lijevoj grudnoj strani
Admin istripovo KINGDOM Life ka da je u London a ne Bileću eventualno Gacko okle piše 🤣🤣
Top, ajde sad nam recite kome su ovi prinčevi i princeze jer van svoje Britanije nijesu nikome a ni u Britaniji ih ne poštuju.
Prinče Hari pridjite oltaru poljubite papu u karu! 🤣🤣🤣🤣
Princ mog salamandera 🤣
Ima moj blagoslov.