Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam isto odusevljen
Vala ovo je meni totalno beze i nemastovito. Ko deda neki stajling.
Lijep par. Ona je prava dama i ljepotica, jos da nabaci koje kilo bila bi savrsena.
Jel odusevljen sto joj je pica razgazena
I ja bi jos vise bio kad vidim kakv je modni ukus tih iza vas na sliki
Kako samo korisna vijest...
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Ti si jedini bot kojeg podržavam na Klixu haha
haj ne rise žuti, da te nije kraljevski qrc napravio ne bi čkepi u životu vidio
@SDAosvaja1 naravno da je jasno, za vas zelenu bagru koja vec vidno osjeti da gubi tlo pod nogama. da ti izbesem beke cinjenice koje ocigledno ili ne znas ili okreces glavu od njih. prodali Mostar, Srebrenicu, Goražde, prodavali oruzje po 1000DM komad na pocetku agresije na BiH, kraljevi nepotizma i krezubih klimaca glavama, prekaljeni krimosi koji se kriju iza Islama ...
thea@ na zapadu je sasvim normalno da poslije završenog mandata taj isti se vraca svome poslu; li ako je karijerni političar,nastavlja dalje..nedavno čitam a imaju i slike onaj bivši predsjednik Irana Ahmedinedjad se vratio svome poslu profesora na fakultetu i normalno na posao koristi bus za prijevoz..ovo kod nas je horor..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)