Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni su!
Znam da nema puno novih i interesantnih vijesti u doba korone, ali stvarno smoriste više sa Harijem i hanumom.
Hu da fak iz ju bič?
Dobro je ovo da "vec pocinju raditi" u doba virusa, znaci nema stele samo kod nas. Ima Asim veza na Zapadu ocito. "Allah daje nafaku a Asim posao".
Otkad ja zivim van kraljevske porodice a niko ne pise o meni?
joj covjece.... koga zaboli tarina za snobovima...
Lijepe djevojke te čekaju na --- Hotsial.Com
- "Flatka mawa. Feeeko, mogu pwo ja?" - "MUUUTOOOO"
Iskreno, zaboli me šta oni rade, al mi je fascinantna medijska pažnja posvećna njima, ljudima koji ništa ne rade, a sve imaju. Zašto to radite snobovi? I kakav je to službeni privatni život? Šta je to?
Heri se ispiso iz uhljeba
Vratio bijeli hljeb, kaze sad ce u rudniku radit neko vrijeme
Svasta nesto obeco megan... A ona se naivno uhvatila na pricu.. Bgm, bice grbavo
Nisam vjerovao da će doći vrijeme, da ću se obradovati da pročitam neku vijest za njih dvoje. Vjerovatno sto je sve sad povezano za korona virus.
Sta mindja moze covjeku uraditi
sad nešto kontam gdje su i šta rade...kad oni ne rade ništa
Ovi gori od corone
Osim toga, dopušteno im je zadržati svoju kuću u Windsoru za čije renoviranje su OD JAVNIH sredstava dali TRI MILIONA DOLARA ........svugdje ovaca ima
Hvala na dojavi mnogo mi znaci