Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajdzu vodila na medeni mjesec
Stvarno je danas trend da ove mlade mame i babe ljube djecu u usta. Ljudi, prestanite to radit
oh stepbrother what are you doing
Rospijetina....moj prijatelj dijasporac mi se odao gluvo bilo od strica kcerku karo u Njemackoj 5 godina...bolesnici demoni
Šta je čudno? Pa evo sad svi kvazi moderni roditelji ljube djecu u usta. Majka sina, otac kćerku. Inače pojma nemaju o odgajanju, ali zato su tu napredni.
Možete samo da joj zavidite.
WTF?!
Rado uskace hahahaaha
Omaklo joj se.
Bosnjacka kuravela
jel mu i popusila ?
Bolesnica....
Angelina zgrozila javnost, a on nije. Uvijek zena zgrozi javnost...
Zaboli me
Ja koliko vidim nije ga zazvaljila nego ga jednostavno poljubila/cmoknula u usta. Tako bar djeluje na slici. Mnogi se zgrazavaju i kad majka poljubi svoje dijete u usta.
Bošnjakinja naša mila, draga, prelijepa.