Snimci preplavili mreže
23

Preslatka kćerka Irine Shayk i Bradleya Coopera ukrala svu pažnju na premijeri očevog filma

N. O.
Screenshot/Hollywood Access
Screenshot/Hollywood Access
Bradley Cooper na premijeri svog novog filma u Los Angelesu imao je posebnu pratnju - crvenim tepihom je s njim prošetala i njegova kćerka Lea de Seine (6) te tom prilikom skrenula svu pažnju s holivudskih zvijezda.

Četrdesetosmogodišnji glumac ponosno je pozirao držeći za ruku preslatku djevojčicu koju je dobio s bivšom djevojkom Irinom Shayk.

Lei je ovo bilo prvo javno pojavljivanje s jednim od roditelja, a prošetala se u haljini s leopard printom te zlatnim baletankama. Djevojčica se u filmu pojavljuje kao mlađa verzija lika Jamie Bernstein, prema IMDb-u.

Lea je snimljena kako pozira zajedno s drugim glumcima u filmu, a posebno simpatičan susret imala je s Lady Gagom.

Uzevši u obzir da joj je u jednom trenutku premijera postala dosadna šestogodišnja Lea je s prijateljicom pronašla način da se zabavi te je snimljena kako na podu boji crteže.

Snimci djevojčice s ocem na crvenom tepihu su preplavili mreže, a mnogi su isticali njihovu sličnost.

"Maestro" prikazuje romansu između Bernsteina i supruge Felicije Montealegre koja je trajala od 1951. do njene smrti 1978. godine.

Zvanični sinopsis filma najavljuje ga kao "uzvišenu i neustrašivu ljubavnu priču doživotne veze između Leonarda Bernsteina i Felicie Montealegre Cohn Bernstein".