Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mlad ba, voli CHICANU :)
Hahaha, cuj zaba... treba dobra ko\' dobar dan, gdje su ti ba oci?? A on, vidi ga, klempav, balav... na foru uzeo sampionat u formuli... ne znam samo sta je trazila s njim... da je do para, vala i nije... siguran sam da ih ona ima i vise od Hamiltona.
ona je svakako bila jedan prevelik kaliber za njega, nije on ni znao sa njom rukovati!
e bas mi je zao....bila je to ljubav na prvi....ne znam...al je bila ljubav....as if...
Sta je ovakva ckapi nasla na ovom smoklji?
hahaha wiliams svaka cast, a sta ce cim ne pobjedjuje ode i koka
picckka je ko avion a on bas neki smokljan i kretenko. nadji ti sebi mala nekog rmpaliju, nema nista od tog mlakonje ...
treba traziti svoja godista, svoju generaciju ona je bar oko 7 godina starija, a znamo da muskarci sporije sazrijevaju vec zene.... gdje joj je bila pamet....
respect hamilton ! ona je samo broj :D
sjeca li se neko onog mog komentara sa clanka kad joj je kupio caymana za rodjendan?? evo ga ovde: http://www.sarajevo-x.com/showtime/showbiz/clanak/090701042 ne razbacujem kaske i to tako da mi nemorate slati mailove ;) zivili!
budimo realni... svi bi miradili isto ono sto i on sa ovom zabom...
bilo je i vrijeme... nikad mi nije bilo jasno sta je radio sa ovom zabom...