Estrada je potresena
7

Poznati se opraštaju od Milana Laće Radulovića: Ovo ne bi trebalo da doživi nijedan roditelj

D. J.
Foto: Antonio Ahel/Pixsell/Instagram
Foto: Antonio Ahel/Pixsell/Instagram
Regiju je jučer potresla vijest da je 36-gosišnji sin Marine Tucaković pronađen mrtav u Izraelu. Brojne poznate osobe opraštaju se od mladog tekstopisca.

Ana Bekuta oglasila se na svom Instagramu profilu povodom smrti Milana Laće Radulovića.

"Naš dragi Laća otišao je u nebesko krilo svoje majke, od koje je naslijedio najljepše osobine. Cijeli dan ne mogu da sročim nešto pametno, pa sam odustala. Nema šta smisleno da se kaže kada ode čovjek od 36 godina. Nema utjehe i nema velikih riječi koje bi sada nešto značile. Pamtit ću ga po najljepšem - beskrajno dobroj duši i smijehu. Izražavam svoje najdublje saučešće našem Futi. Duboko suosjećam s boli i patnjom koju ne bi trebalo da doživi nijedan roditelj na ovom svijetu. Futke, neka ti Bog da snagu i strpljenje", poručila je Bekuta uz Milanovu fotografiju.

"I kao Petar Pan napustio si nas, da dolaziš si prestao... Neka ti je vječna slava Laćo", napisala je Emina Jahović.

Džejla Ramović kojoj je Radulović napisao pjesmu "Ruine" objavila je njegovu fotografiju uz koju je stavila emotikon slomljenog srca.

"Počivaj u miru druže... Koliko tužna vijest", napisala je srbijanska pjevačica Milica Pavlović.

Od Milana se oprostila i Jelena Karleuša koja je bila jako bliska s Marinom Tucaković.

"Počivaj u miru, dragi Laćo, daleko od 'krvavih suza' (ime posljednje pjesme koju si za mene napisao), od nesreće, tuge, bola. Sve sam ja razumjela i sve opraštala… a ovu tvoju posljednju poruku ću čuvati, kao i posljednje Marinine poruke… Ne brini, svi će čuti posljednje pjesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovani sin svoje majke… Talentovan, ali rođen za neki drugi svijet, neku drugu dimenziju… Posljednji pozdrav", poručila je Jelena i podijelila dio poruke u kojoj se vidi kako joj se Milan ispričao za svaku uvredu.

Podsjećamo, Laća je pronađen na ulici i kako pišu srbijanski portali, preminuo je dok je bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci.