Obradovala fanove
5

Poznata manekenka Chrissy pokazala svoj trudnički stomak: Pogledajte ovo treće dijete

Dž. L.
Chrissy Teigen (Foto: Twitter)
Chrissy Teigen (Foto: Twitter)
Poznata manekenka i TV zvijezda Chrissy Teigen potvrdila je da očekuje treće dijete sa svojim suprugom Johnom Legendom, podijelivši simpatičan video na društvenim mrežama koji je obradovao njene fanove.

U selfie videu Teigen pozira ispred ogledala pokazujući svoj trudnički stomak. "Pogledajte ovo treće dijete... O moj Bože", kazala je Teigen u videu.

Neimenovani izvor blizak slavnom paru potvrdio je nedavno za CNN da će njih dvoje postati roditelji po treći put, ali oni to do sada nisu zvanično potvrdili Chrissy i John već imaju četverogodišnju kćerku Lunu i dvogodišnjeg sina Milesa.

Špekulacije o trećem djetetu počele su kružiti nakon što se poznata porodica pojavila zajedno u videospotu za novu pjesmu Legenda i Garyja Clarka pod nazivom "Wild".

Teigen je u prošlosti otvoreno govorila o njihovoj borbi s neplodnošću. Ona i John su svoje prvo dvoje djece začeli vantjelesnom oplodnjom.

Manekenka i muzičar upoznali su se na setu jednog od njegovih muzičkih spotova 2006. godine. Bilo su zajedno nekoliko godina prije nego što su se vjenčali u Italiji 2013. godine. Njih dvoje su jedan od najomiljenijih slavnih parova na društvenim medijima.