Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je dobar!
Mirovna misija u Afganistanu:D LOL
A ti kao znas da ovo nje prirodno? Gdje si strucnjak, nisam te prepoznala. Ljubomorni psi ili se uhvatite zdravog zivota i vjezbe ili sutite i gurajte svoje kao i do sad. Sta ste se dovukli na ovaj clanak da komentarisete? Ako nemate nista pametno napisati bolje je da se ni ne javljate.
svakom njegovo, ali ovo se meni ne svidja.. prirodno definisano musko tijelo je puno ljepse.. :)
This hot? Picture me,hold my beer!
pusila bi mu :)
muhe se lijepe za goveda
ma ja vaki-naki...hahahaaaaaa ovi muški k*o i žene kad vide bolju, trista joj mana nađu, hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa, evo sad bilesi one koje kažu da je mali dobar nisu ni bosanke hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaahahaaaaaaahahaaaaaaaa, možda i nije nešto, kažem možda, ali evo i ako znam da će me odbit, javno ga prosim.de ti kako se ono zvaše ozeni se za mene molimmm te ..hahahaaaa
Bolje bi mu bilo dase preda nekoj zenskoj umjesto da se trosi na ratovanjimai glupim vjezbama ne moze se misicima nadoknaditi ono sto mu esencijalno fali.
ovaj mOli iso smenom u skolu, gori povis kladnja, ih kad se sam sjetim.
idealno ne postoji i gotova priča... ma ne komentariši!!!!
jao kako je dobarrrrrrr :)) uuu sta bih mu radilaaa
te bosanke koje smatraju da bih ga htijeli, nisu prave bosanke.. nego k.... drzi te se nasih bosanaca, ima i nasih koji su deset puta bolji
pojeo bih mu govno, k\'o majmun bananu.
Ajme a ovaj K*rcev put od dlakica....umirem, umirem...predobar je!
ocami nidje veze lik ruzan i nezgrapan bolji ja i moji jarani des puta trebe se za nas ljepe koo muhe
nasih Bosanaca ovakvih ili su svi sa trbuscicem