Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=etcT3NQcgWk hahahhhahahaha ljudi dajte suza nemam vise
\"..neimenovani izvor\", \"..navodno u vezi...\", \"..postoje glasine...\" i tako se zuta stampa pokrije od tuzbe za klevetu i laz, jer nisu u sustini nista trvdili, znaci pusti masti na volju u laprdaj koliko ti mila volja ako mislis da ce ti to prodati casopis/novine.
ovdje se svak s svakim handri...
Bullshit of the week!
Ne sjecam se da sam odobrio ovu tucu...
Može se i moj komšija od 5godina potući samnom, al to ne znači da se potukao zato što je fol krenuo, potukao znači da je krv pala obostrano u što čisto sumnjam! To je isto da kažem, ja se potukao sa Kličkom, jašta sam! Kreno na njega, može se reći, može se reći i da je hrabar bio, tačnije blentav, al potukao, hhahaa!
Kaze se imao JAJA.
STatham bi ga odero..,bozeee sta ovi lupaju!!alo cojk udara ka voz!:D
cista laz... zasto objavljujete dezinformacije? provjerite malo prije nego objavite nesto...
E da mi je vidjeti i ovu \"tuču\": curica protiv hajvana koji poznaje više borilačkih vještina, buahahahahahahahaha !!!
Kakva promocija pederčine iz twilight-a hahahahaha.Pa moja nana fikreta bi ga prebila na mrtvo ime oklagijom s kojom je prethodno razvila jufke za bakljavu