Showbiz
0

Porodica Spears: Dr. Phil nas je iznevjerio

Sarajevo-x.com
Roditelji problematične pjevačice Britney Spears optužili su popularnog televizijskog terapeuta Dr.Phila da ih je iznevjerio objavivši u medijima da je posjetio Britney dok je bila u bolnici. Dr. Phil McGraw je otkazao najavljeni nastup Britney u svojoj TV emisiji rekavši da je njeno stanje isuviše zabrinjavajuće.

Roditelji pjevačice Britney Spears ljuti su na Dr. Phila i smatraju da ih je izdao jer je javno govorio kako je posjetio njihovu kćer u bolnici, izvještava Reuters.

"Porodica ga je zamolila da razgovara s Britney i da je posjeti u bolnici, ali ne i da javno govori o tome", rekao je glasnogovornik porodice.

Dr. Phil je medijima rekao kako Britney treba psihijatrijsku i medicinsku pomoć te da njeno stanje nije ni najmanje bezazleno. Kasnije je najavio da će Britney gostovati u njegovoj TV emisiji, ali je zbog kritika i na savjet svojih producenata i kolega odustao od tog nauma.

Osim toga, u medijima se pojavila informacija da "novi" prijatelj pjevačice Britney, paparazzo Adnan Ghalib, želi prodati njene slike na kojima je polugola pa se čini da svako koristi životne nevolje Britney Spears kako bi stekao popularnost ili se obogatio.