Showbiz
16

Porodica Georgea Michaela zabranila njegovom dečku da dođe na sahranu

Klix.ba
Fadi Fawaz i George Michael
Fadi Fawaz i George Michael
Ljubavnik Georgea Michaela, Fadi Fawaz, neće prisustvovati pjevačevoj sahrani jer nije u dobrim odnosima s njegovom porodicom. Pjevačev rođak Andros Georgiou kazao je za The Sun da Fadiju neće biti dozvoljeno da dođe.

"Fadi nije pozvan na sprovod. Nije dobrodošao, porodica ga mrzi", kazao je Georgiou.

Michael će biti pokopan kada mrtvozornik tijelo preda porodici koja je već isplanirala sprovod, uključujući i odijelo koje će legendarnom pjevaču odjenuti.

"Odjeća je izabrana, to će biti njegovo omiljeno crno odijelo i košulja sa Symphonica turneje, bez kravate", rekao je Andros.

Dodao je da će Michael nositi i Cartierov zlatni sat i prsten na kojem je ugraviran njegov nadimak Yog. Porodica želi da ispraćaj bude u krugu najbliže rodbine i prijatelja, što znači da Georgeovi prijatelji kao što su Elton John i Boy George vjerovatno neće doći.

"To će biti skroman, tajni sprovod. Nadamo se da će George već biti ukopan kada ljudi saznaju za sprovod. Prisustvovat će uglavnom porodica i nekoliko bliskih prijatelja. Georgeove sestre Melanie i Yioda prave spisak. Porodica iščekuje tijelo. U ovom trenutku on praktično leži u frižideru i pomisao na to ne mogu podnijeti", kazao je Andros.