Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I babo Mido mu je slavio Noc vjestica
@pozicionar Zajebaji dzeku, pusti djecu papak
Vjerujem i da u Njemackoj ili Francuskoj slave mevlude, Bajrame i slicno. Odmah bi se zabrinuto oglasili o islamizaciji i slicno. Nema povodljivijeg naroda od nas. Hajd da je ovo nesto pametno pa da covjek kaze.. Al nabit’ djetetu mrtvacku glavu il krvave simbole. Bolesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzeku "jebe" najvise sto je kokuz,a ostalo manje-vise! 😂😂😂
Dzeko zivi u evropi!Sve se slavi i bozic i mackare i uskrs i hellowin !Zivit ce tamo i djeca ce mu tamo odrastati !Uostalom, sad ce advent i u Münchenu na ulicnim standovima imate cijele muslimanske obitelji s pokrivenim zenama ,gdje jedu kolace, klizu se i zezaju!Dva sirijca s mog posla isto odu, popiju vocni punch i pojedu curry-wurst (govedi) i zamislite cuda-jos su muslimani!
Zar i ti sine Dzeko postade jedan od njih.
Dzeko jesi gledao LaCasa de Papel na Netflixu il Kodiju?
Da nije Dzeke i mileta ne bi imali o čemu pisat
Idite kuci, kazem mladicima sto nailaze, obijesni. Sutra je Đurđev, kaurski svetac, nije nas. Ne cinite grijeha. Mesa Selimovic
imala je meni nana recenicu za ovakve :" Kad se cigo masla docepa onda se u guzzhica sjaji."
@ahm Kod nas se kaže Ko ima masla i muda maže
Đeko kjafire!
Dragi bošnjaci jest vam SDA i Islamska zajednica spržila mozgove. Čitam komentare i tačno vidim predavanja koja slušate na džumama od nepismenih hodžica. Pa vi sve mrzite i prezirete. Toliko ste potonuli i navikli se na svoju čamotinju da i ne vidite svijet oko sebe. Tuga brate.
@Wahrheit Islam je puno pametniji i puno ozbiljniji nego njegovi sljedbenici u BiH. Kamo sreće da se Bošnjaci drže islama.
@goldenspoon Islam je u svojem srednjem vijeku, bit će dobar za nekih 200 godina
Sve komunisti,preko noci narod promjeni boju...
Edine,tebi je svaka noc,noc vjestica!! Sa vjesticom i zivis,a ako ne znas,saznati ces.
Amri dobro stoji da se obuce u prostitutku
ma vlah ko vlah
Dzeko se u crnca kamofliro :D haha
Dzeko svaka cast, pokazujes inteligenciju tako kreativno, a uz Amru ti to svakako tesko biti nece.