Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju seriju uvaljuješ Hrvatima? Čekamo :)
Jbm ti prabaku.
Ova neizgleda ni uopste kao Turkinja. Kad je gledas, odma imaš osjećaj da je ona Evropska. Na primjeru, ako uzimamo nekoljiko poznati Turski osoba, recimo prave Turske face (Mongolske) su kod košarkaše Cedi Osman, Hidayet Turkoglu, Omer Asik. Ima isto puno Turaka koji su više obojeni kao na primjeru u nogometu Emre Can, Ilkay Gundogan i u kosarci u NBA Furkan Korkmaz
Hahaha prejak članak za komentare
Nijedan turcin u Bosni ostao nije poslije Osmanskoga carstva (osim pokoji poturica, ostatak turskoga zakona prava prve bracne noci- pitati kmatove Serbe). Bosanci i Hercegovci jedini imaju pravo na ovaj teritorij od starih Ilira pa naovamo. Serbi, Hervati, Sokci, Vlasi, Turci i ostali su dosljaci, okupatori na ovaj ili onaj nacin.
@Tvrtkov Dokaz traziti u genima i vidjecete da Serbi imaju vise originalnoga Turskoga gena, puno vise nego li Bosnjaci ili BH Hrvati- bosanski katolici.
Metnu im zena poštenski moja prabaka je iz Hrvatske pametnom dosta Turci udarali šokice a i vlahinje i onda ono počne srat o nekoj poturčenosti 500 godina to im kazeš i dosta im je .
Lafo lafo...hoces na taj nacin da se docepas EU papira hahah...
who s this bitch
Imam jednog jarana bosnjak kao i ja i plav je žut..oči plave i on je vjernik teski prešao bi u vehabije ali nema ni tri dlake bradice pa mu muka jadan ne zna ni on šta će i ovamo na zapadu mu niko ne vjeruje da je musliman haha..pogotovo ovi arapi ga mrko gledaju rasistički hahahaha
Hrvati dominiraju!
Dovoljno je proci kroz citavu BiH , nemora se citat na tabli u koji se grad ili mjesto ulazi, da se prepoznat da je nesto barem tri puta naprednije i cisce od ostatka BiH , to su Hrvatska mjesta i Gradovi. Ko kaze da nisam u pravi onda je slijep ili zavidan.
Covicev je Deka turcin , zato vas on i nevoli...
Prabaka joj je bila neka garava hrvatica, poput severine, koja se udala za svjetlokosog i plavookog turčina
@Split Ma vi se tamo karate sa fratrima
Mora da joj je prabaka iz Ndh jer Hrvatska prije nije postojala
Šta joj dođe Samir Hurem ? Merjem, jel Audi R8 na prodaju ??
Totalno nam se jebe za tebe i tvoju pra Baku