Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle,napuštam ovaj portal,nakon 15ak godina,još dok ste se zvali sarajevo x com,ja sam jedva čekao kad će dobra vijest doci iz BiH pa da se i ja razveselim.Ali postali ste takvo žutilo,plus ovi klinci što komentiraju teme koje uopće ne shvaćaju.Čisto vjerujem da je ovaj portal samo živ,jer se upravo na takve osvrće,budale bez imalo pameti koje i dalje se uobičavaju svadjati oko nacionalnosti.Hvala i svako dobro BiH!
Sta je s esmeraldom, koju ona farbu koristi ,pisite nam klixovci pls
Boja pušačkih brkova
Previse plasticnih operacija je uradila🙄
Nju je sulejman trpo.. brat
Tragedija u PM !
Budale jedne sta pisete
Sad pokazuju i lijepe turkinje. Samo bosanke ne. Sve će otići ako im se ne da dovoljno prostora u medijima. To je već diskriminacija
ma obio bi je pajserom aldijane mi
A jad i tuga sta joj uradi, evo i mene zaboli ...!