Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balo je raja, a efikasnost i ponasanje na terenu posebna su tema. Vjerujem da bi bila sega izaci s njim i zapiti se po klubovima, za razliku od naseg Dzeksona koji je realno efikasniji od njega na terenu ali je privatno dosadniji od hutbe rei.sa Ce.rica.
legenda, bice on dobar decko
Hahahaha Kralja Place mu se legenda mame mi
Trebali su mu pokloniti bananu na rastanku.
149,9 CEGA ? pa nije Izrael ,poljska je :D
Jedan je Mario:D
Što bi novinarčići bili sretni da je Mario nekoga udario ili kakvu glupost uradio! FORZA ITALIA E FORZA JUVE FORZA MARIO
mario je vise varijanta za tamburase i harmonikase. zamisli da su zapjevali sta od dzinovica.
Trebali su mu krmka okrenuti ovde na trgu.
Fali još samo da nam kažete kad Baloteli ide u WC, im,a li problema sa hemroidima i tome slično . Jako sam nestrpljiv da sve to saznam . Dosadni ste .
Baloteli ciganine crni, gulanferu jedan..
Budala haha :D Bas se isfurao, morao je jadan preslusati haha