Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska za gospodju politicarku! Treba se omladini skrenuti pažnju malo. Puna podrska 💪
Žena je upozorila na jedan važan problem u kojem lošem pravcu klizi naše društvo. I podržavam apsolutno njenu brigu o našem zdravom društvu, mi se trebamo svi pomalo dići protiv neradnika kao ovog sa klipa koji prodaje narodu maglu.
Balkan se ne odrice tradicije zabadanja nosa u tudje. Hljeba nemamo jesti ali bitno je da osudjujemo kako se ko oblaci, s kim ko izlazi, sta ko jede, ko koga zigu. I dok drugi sve to rade, mi sjedimo u ucmalim stokrljama i kenjamo. Jadno!
Wow e ovo je tacna definicija stanja na ovim prostorima, kapa dole!
Joj u seke tetovaze Allahami isto one tetovaze 90tih
Sprema se za matrix. 😂🤣
Zamisli društvo gdje se u parlamentu vodi rasprava o šminkanju muškarca a ne o tome što ti je milion i nekoliko stotina hiljada ljudi na ulicama mjesecima. Mislim da sam dovoljno rekao. :)
Seka Aleksić hrokača prava, ko da guziš našminkano krme
Dao bi ti sve na svijetu da zguzis ovo "nasminkano krme". Tri infarkta bi dozivio, a ni stavio ga ne bi.
Bravo Seko, svaka cast!
Inače su političari poznati kao veliki vjernici 😆