Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi izgleda ljudi znate samo da kritikujete, ili ste toliko umorni od života da nevidite ništa normalno...očigledno ste nezadovoljni sami sobom! Hajde kada ste toliko pametni uzmite vi kreirajte neku temu pa ćemo vas tu vidjet odnosno sami sebe ćete vidjet i razočarat se! Ovaj čovjek je umro i šta je tu toliko bitno... koliko djece dnevno umre od gladi??
Ko li vam svima prevodi s engleskog kad cardiac arrest prevodite kao srcani udar? Cardiac arrest je zastoj srca. Nije isto s glave!
nepismeni, nepismeni... kamen gori, val se pjeni, pisali nisu nista jer su nepismeni, nepismeni....
Dr. Michael Jackson, hahahah