Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda treba biti jednaka za sve. To sto si pjevac ne cini te manjim ubicom od drugih ubica.
@Ramayana Postoji snimak, iz emisije Karaoke nešto u kojem se voditeljica zgražava nad načinom na koji Cetinski vozi, istom ulicom gdje je nastradao nesretnik. Opšte je poznato da lokalci narizičnije voze po ulicama na koje su navikli. Jesi ikad vozila kroz Hercegovinu, mečke te preskaču kroz Ljubuški, Grude i taj dio.
Opreza nikada dosta.....jbt izađeš iz krivine...čovjek leži na cesti .......
U pravnoj državi nema nedodirljivih.
IMAO SAM DJEVOJKU U ROVINJU I BIO ČESTO TAMO PUNO SU SE KURČILI NE TONI U TO DOBA BIO JE U ZG I ZNALO SE DA JE OVISAN O KOKI NEGO NJEGOV OTAC,MAJKA I BRAT KOJI SE PREDSTAVLJAO KAO MATEO ALI JE PRAVI IME NOSIO PO OCU MIRKU MEDJUTIM DECKO JE VOLIO ISTI SPOL I MIRKO MU NIJE ODGOVARALO AKO JE EMIR-ANTE KOJI SAD REKLAMIRA DOMAĆE TO SAMO MOŽE U BIH A IMA 4 GODINE UVJETNO NAJBOLJE TO REČE HANKA PALDUM SAMO ŠTO JE MOJ SIN DOBIO JE 2 GOD DA NIJE TVOJ SIN DOBIO BIH 15.....UBICE
A bio je to dobar pjevac
kako ba ove reklame retardirano pustate, ovo nema nidje, ziva me prepade
Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane... liječi sve rane.
Evo da si lezao na sred ceste nema sanse da ne stignes zakocit ( ako pricamo o gradu i gradskoj voznji 50kmh+-).
Čovjek uopšte nije kriv, lik se odvalio k'o daska i ležao na cesti. Ali, ne znači da Cetinski nije kriv za jurnjavu u onoj emisiji "Star in the car", gdje je tim ulicama vozio kao manijak.
u zoni 30 se to desilo,tako da je kriv 100%
Tony WCetinski hahhah
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
Krstokatolički terorista, pregazio Ibrahima na sedždi.
Kakoj sedždi, jarabi, razguzio se lola žestom i polego na cestu stakvirula