|

Pogledajte vilu u kojoj je Jennifer Aniston provela godišnji odmor

Pogledajte vilu u kojoj je Jennifer Aniston provela godišnji odmor
0
S
Sarajevo-x.com
19.12.2011. u 21:00
10
komentara
0

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Glumica Jennifer Aniston i njen partner Justin Theroux odlučili su se maknuti od očiju javnosti i predahnuti od pretjerane medijske pažnje kojoj su izloženi u posljednje vrijeme. Par, koji bi navodno uskoro trebao dobiti dijete, proveo je dvije sedmice na Havajima.
Jennifer i Justin proveli su dvije nezaboravne sedmice u privatnom odmaralištu gdje su za jednu noć izdvajali 4.500 dolara.

Tokom boravka bavili su se jogom i vozili bicikl oko ekskluzivnog Kauapea Road imanja. Mještani tvrde da se Jennifer i Justin nisu pretjerano družili sa drugim ljudima, ali da su viđeni u posjeti lokalnoj umjetničkoj galeriji.

Luksuzna vila u kojoj je par boravio ima fascinantan pogled na okean, spa, skriveni vrt, bazen, tri spavaće sobe i četiri kupaonice.

Jennifer i Justin su u luksuznoj vili proslavili Justinov 40. rođendan. Par sve više vremena provodi zajedno, a Jen je preuredila svoj apartman u New Yorku u zajedničko ljubavno gnijezdo.

No, prijatelji bliski paru kažu da se zvijezda prijatelja sada predomislila i da zajednički život sa novim partnerom želi početi na nekom mirnijem mjestu.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...