Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rodila ckapi i ove godine....
11 juli i ovo vam je vijest... Malo postovanja vam ne bi skodilo
haha dobro si rek\'o borate:). fakat jarane nidje veze kako se prica o odnosima muskaraca i zena. zena ne daje zato sto ti zelis da ti da, zena da zato sto i ona zeli da uzme ;).
@Borat I ne zalim se druze...hehe... Da je opet pa nek ide sve u PM...
Od Borata. Moj Partyaneru izgleda da su tebe iskoristile. Ja da sam na tvom mijestu osjecao bi se silovan. Pa sta ocekujs na takvim zabavama, dosle da igraju saha\"?
Zivotami, bio sam u mnogim drzavama ali svaki put kad odem u Beograd prijatno se iznenadim lijepim curama. Na zapadu su sve od 100 kg i kod nas iz Sarajeva brate ima i lijepih a ima ih sa krivim facama. Eto toliko .. .
pravi ciganski vašar. dunav je velika plovna rijeka i strahovito smrdi. u njega seru od njemačke pa nadole.... jadni srbi sve toe fekalije gutaju. po danu se mažu kremom za sunčanje, a navečer kremom protiv svraba.... nije to pliva, sana, una itd...
budale, kupaju se u toj muljargi, obogaćenoj uranijom i plutonijom iz bačenih NATO-vih bombi. tamo ribe imaju tri oka i dvije glave.
Bio sam prosle godine na EXIT-u,bilo je preeeeedobro i nije hvale radi ali ribe su fkt lake i ne treba bas puno truda oko njih...Otici na EXIT i ne cuketati isto pojest cevap bez luka ;))))
koje sranje od clanka... Sarajevo-x polako i otvoreno pokazuje svoj sovinizam... a postavlja se pitanje - je li fotograf sarajevo-xa uopste dobio dozvolu da slika, a urednik da objavljuje fotografije
skromno poznavajući geografiju mnoge naše rijeke (veće) idu prema sjeveru, ulijevaju se u Savu, a Sava u Dunav... e sad, zamislite svo ono smeće samo u rijeci Bosni, pa u drugima... fuj
vazda je bilo poznato da su srpkinjne dobre koke, ove slike potvrduju !
Oj Srbine, prljav stvore. kad ces opet ti na more kupat ces se u lavoru, a ja svome plavom moru...
sta niko iz kampa... gdje su naruknice?
hahah fino im je u prljavom dunavu, hahahah
mmm dobre dobreee rado bih pio pinkoladu danas s njima dok je vruce
@shtrand Nije tacno, i na gradskoj plazi je bilo more posjetioca exita