Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu niko čist
#gooUser1612866209 Evropske vrijednosti su između ostalog da možeš biti šta god hoćeš a da se to mene ne tiče. A sad je druga stvar što su naše vrijednosti da više volimo zabiti nos u tuđi život nego vlastiti popraviti jer smatramo da smo bogom dani i da svi trebaju biti ko mi.
Ko sto bi rekla “nezavisna”maricka i irma baralija (barfikreta) abdic... Ovo je sve organizovano da bi se skrenula pasnja sa sudjenja Fadilu Novicu lol
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trebala je Srbija da posalje Acu Lukasa..
https://www.sadrzaj.net/2021/05/coca-cola-heroin-kokain-protiv.html Možda i njega glava bolila.
mala ti lajna buraz ili ti je brz usisivač kad za 1. sekundu usisaš i to pazi sad bez ruku linijetinu hahahah
Iskreno, pratila sam Eurosong slusajuci a da ne gledam, i bez da vidim ko pretstavlj Italiju svidjela mi je se pjesma. No mislim da je Francuska bolja bila. Tako da ne vjerujem da su po jediki jer su cudnog izgleda cec stvarno medju boljim su pjesmama.
Jesu ovi muskarci nasminkani??
TO VAM JE PORUKA KOZUMIRAJTE DROGU BIT CETE POBJEDNICI.SRAMOTA
Kako koja godina sve veći odroni osvajaju ovo natjecanje
Zar ima neko ko jos prati ove izopacenosti i bezobrazluke? Fuj
Eto vam evropa kokošari jedni. Vam pas mater evropa.
ko je u zivotu jednom šmrko ili vidio nekog znaci nema teoretske šanse da je pošmrko.. prije bi reko da jw bale osekno..
Neobično za zapadnjačke rokere da se drogiraju
Sta je tu lose???
Jedini su bili originalni i prirodni, a ne ko ostali programirani.... Super su...
Ovo nisu kršćanske vrijednosti Europe i kršćanska Europa..!?
šta ba?
ma lik fiknu cizu rutinski... pa vidi ga na presici, slozen ko metar drva
Nevezano za ovo, nema mi nista gore nego kad izvodjaci pjevaju na engleskom. Poenta Eurovizije je da predstavis svoju zemlju, kulturu i jezik. Zato sam navijao za Ukrajinu, njihova kombinacija etno zvuka i elektronske muzike, pun pogodak.