Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno da ove nove seljacke generacije, provincijalci, nisu i pored Interneta nikada culi i vidjeli umjetnike koji su se sminkali: Mick Jagger, David Bowie, Marc Bolan, Kiss, Twisted Sisters, sav glam rock, Peter Gabriel, zar je moguce da ovi danasnji provincijski poluorganizmi znaju samo za ljude bez vrata kao sto su Jala Brat, Insekt Corelli, rasturaci droge, ljudi koji sa muzikom i sviranjem instrumenata nemaju nikakve veze.
hoćeš li da vjeruješ klixu ili svojim očima ?
karijera će mu se svesti kad je se nadrogirao a kad ne, nema ovde muzike
Ako ovaj ne koristi drogu, i ako se ne handri u pakas, onda je ovdje neko lud.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije konzumirao drogu. Droga konzumirala njega ....
Nafuro se da smrce
i sad mi treba da vama vjerujemo a me svojim ocima
Nedaj Boze da napises nesto protiv droge, u oci bi ti skocili ovi sto smrcu i bockaju se.
U njega je mati znala da se on drogira
Vidi sa njemu da nije od tog' posla
pa nije kad ga je lik do njega kucnuo da stane
https://www.sadrzaj.net/2021/05/italija-je-pobjednik-eurosonga-2021.html Meni osobno pjesma nije baš nesto, dosta mi je bolja bila pjesma Malte.
meeee uzeo vas na foru, klosariii
I naravno da se nije drogirao, Jala Brat bi povukao šmrk pred ljudima, ali Jala Brat je ono sto mu i ime govori: forma zivota sa jednocelijskim mozgom koga jos vise unistava kokainom. Kad smo kod kokaina, uzimali su ga Bregovic, Tifa, Ceca, Lepa Brena, Arkan, Kusturica, Zera, Losa, sve srpske turbo folk pjevaljke/prostitutke, itd.
Pogledas rock bendove ex yu, pa ti su vise droge pojeli na kasiku nego sto vas je vecina na tv-u vidjela, oblacili se kao rokeri iz engleske i amerike. Pa sta im je falilo ? Momci pokidali i sta sad. Kome smeta nek slusa Kejduru il' ilahije i kaside.
jos ce nas ubjedit da se mi drogiramo a on da je dobar
Pored onakve francuskinje (da francuskinje, ne srpkinje, kao sto Blic/Kurir navode) i onakve pjesme, pobjedise ovi maloljetnici...Nije ni cudo kada glasaju uglavnom curice i tinejdzerke koje razmilsjaju 'donjom glavom'
I ona kap iz okaaa, sto tece kad si drogiraaan