Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ona samo imam sisu i ona jedino zna dojiti...sve ostale bebe vesla sisaju...jbte ove zvijezde kad rode kao da su Hardvar zavrsile...
Ima li neka slika gdje doji malog?
cool, sada moze objaviti fotografiju kako sisa kitu
Pa da makar pokaza sisu da mi bude zabremedet a ne samo ledja jao jao vijesti hahaha
Jao kakva senzacijaaa :O
MOZDA ME ZABOLI K U R A C !?!?
genijalni ste, da vas nema, trebali bi vas izmisliti. raja, sljedeće godine kandidujem ovaj portal za nobelovu nagradu za pismenost
A šta je otac, drven kolac? Koliko očeva zna promijeniti pelene svom djetetu? Da, sve se može kad se fino organizuje i kad je neko insan.
...i tata bi sine ;-)
slazem se sa Xamp medjutim samo da dodam ima majki koje imaju i karijeru i djecu do 40. a bogami preko godinu dojile djecu... moze se sve, vazno je htjeti i znati organizovati se :)
@...: Šta je bilo, ganja se karijera, ovo, ono? LOGIČNO je da je prirodni način ishrane daleko bolji, odnosno kvalitetniji od bilo čega vještačkog. Majka je prije svega majka, pa tek ostalo. To što vi danas ganjate nekakve karijere, pa u 40tim kmečite jer nemate ni muža ni djece je, čini mi se, vaš lični problem.
Dojenje je najbolji način hranjenja djeteta samo ako vrijeme majke vidimo kao potpuno bezvrijedno. Eto, vi ćete moralisati ko će dojiti, a ko koristiti adaptirano mlijeko.
kambridž
hardvar :)