Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imala je srece sto nije bacio nokiu 3310
Kako zasivali glavu?Vise se to ne radi.Doktor zalijepi papir na lice, posebno zenskom dijelu stanovnistva u sto sam se uvjerila razbivsi "arkadu" iznad, oka i produzetku obrva. Povrijedjeni dio lica lici na reljef dok se papir ne odstrani, kod mene sam spao! Jest da je trajalo tri nedjelje. Nemam nikakvih oziljaka.
Amerika čemerika.
halal mu bilo samo zbog onog pateticnog "remixa" (plagijata) za pjesmu I'm blue
trebala je opalit selfi i vratit mobitel vlasniku.
ti si moj poturceni srpski brat, cukundede nam poturcili za mastan burek.
Od mobitela do šotare. Dobar šou.
a ovaj sto je bacio telefon, nije bas najpametniji, s obzirom da je dobacio odmah sve svoje podatke, profile socijalnih mreza i ostalo..
Glup ko ovi klixovci neposmeni hahahaha cuj bacio telefoon sou
Mozda je maksuz kupio pro max bez da ga je aktivirao s namjerom da doticnu ovako odalami hahah
nikakva pjevacica... sve je to isfiltrirano. Nema vise pravih glasova i prave muzike kao 70ih, 80ih. Sve je ovo bezveze.
Ima. Ne znam sta ova pjeva, pa mozda i jeste hodajuci filter, al itetako ima regularnih pjevaca. Ne budi krelac sa 60 godina koji mrzi sve zivo.
Koja preciznost haha