Michael Jackson hospitaliziran
2
Pjevačeva borba s teškom infekcijom kože
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osugao se levatina ...
Pa kad smo narod koji voli trac...
Hajde ti probaj neka svinji glavu ogule,nagule je tebi na glavu,a prije toga ti presade svinjin mozak,pa mozda budes ramisljao drugacije.Mozda budes pametan! @ex konvit Ti nemas dvije ciste u glavi!
Kralj pop muzike, nadam se da ce ozdravit i svjetu darovati bar jos jednu plocu
legenda :(
tabloidni portal sa-x, prenosi vijest iz jednog od najgorih tracarskih magazina the sun. :(
Michael ako ovo citas (a znam da ne citas) .. nadam se da ces izdrzati i ozdraviti (a znam da neces).. btw .. izdrzi !!! ( a znam .. .....)
Pa nek mu ogule ovu i vrate mu onu njegovu prirodnu crnacku kozu i problem rijesen. I neka ga doktor malo povuce za uvo da to vise ne radi.