Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pu\"i ga prodana dušo!!!! Šta sada glumataš, trebao si posjetu napraviti u vrijeme kada nemaš nikakvih aktivnosti oko uzimanja love od sirotinje!!! Fujjjj!
Kad se sjeti rudara i onih kojih se treba sjetiti, a da to nije pred neki veliki koncert, tek ću onda cijeniti njegovu gestu.
to je covjek velikoga srca ... sjetio se i rudara
Lafčino naša.
Ko su to nasi, a ko su to tudji ? Molio bih te da nam to pojasnis. Hvala.
ovaj zeljko je pravi lafčina..svaka cast
Sisao je Heco, ali mi mrzimo svoje, a volimo tudje, pa nam to nije cool
lijepo od njega, makar je sishao u jamu...pjevac...koji to od BH politicara u posljednje vrijeme sidje? ni jedan, haman im smrdi,i prljavo im...svaka cast Zeljko
odlican potez...sad ce rudari natjerati djecu da idu na njegov koncert...jer dobar je to \"covek\" :D
svaka čast MAJSTORE!!!!!!!!!!!!!!!!