Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Teško bolestan pjevač grupe Bee Gees želi se vratiti muzici\" - Mnogo jednostavniji, jasniji i sadrzajniji naslov. Ali, nista me ne cudi... Danas se \"novinarstvom\" bave oni koji su jedva zavrsili srednju skolu, a diplomirani novinari ne mogu \"prismrditi\" bilo kakvim redakcijama... Divota!
Uzme onaj ćevap i pojede ga (original) ha ha ha ha
ja konto glamocak pod drugim imenom :D
Ma ovaj čovo ima sidu
haha mein isti Glamocak ba hahaha
i kako se zove bolest? \"upala slijepog crijeva\"??? ja koliko se razumjem u medicinu upala (bilo cega) nije bolest nego stadij koji je posljedica nekog poremećaja,napada ili cega vec.. i KRATKOROCNOG je karaktera - znaci ako imas upalu pluca mozes umrijeti, ali kada upala prodje za nekoliko dana to je to, nije to bolest pa da se ides lijeciti godinama i godinama pa da nemas nade za oporavak, kako to ovdje insinuirate! Daj obrazujte se malo prije nego objavite clanak, bar neke logicne stvari ispitajte prvo. Ne mozes napisati eto covjek boluje od teske bolesti i nema nade za sretan kraj, a ne kazes o cemu je rijec.
Isti Ademir Kenovic.................
kakva crna muzika.... dajte ovom covjeku da se ispruzi ko covjek ...
KRKANI...robin samo more da budne ko-autor jerbo se na ploćama podovu pjesmu podpisivaju sva trije brata GIBB (the bee gees) ukljucivajuci i rahmetli maurice-ta...