Mogao bi umrijeti za nekoliko dana
11
Pjevač Bee Geesa u komi, ljekari strahuju da mu nema spasa
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dfas tipičan sarajevski o.l.o.š na forumu puštaš Dire Straits a večeras ćeš l.o.č.e.š uz Bubamaru
Bee Gees rules! Ostalim papcima i fanovima Cece i druge cirilice, sikter!
Ne daj se kralju
koji ste vi glupani i idioti, naravno da je tuzna vijest sto ovakva licnost smrtno boluje, da boluje Seka il Ceca vi bi plakali muzicki neobrazovane osobe. Stayin alive Robin !!
http://q.gs/1663782/brazzers-freeaccounts uzivajte besplatno :)
šta me bre boli tuki.....je li vam ovo breaking news??? sad će ispod da se javi neki još ne oporavljeni \"fan\" Whitney Houston, malo progugla ko je uopće Gibb pa da s.e.r.e. kako je ovo jako jako veliki gubitak za cijelo čovječanstvo....a onda idu lajkovi...jeeeeeee
Rikni, svakako ti je glas kao zgaženi pacov.