Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pierre pazite! Opet ste se udebljali! Navece samo jogurt i prepecen kruh!
Pierre pazite! Opet ste se udebljali! Navece samo jogurt i prepecen kruh!
Ako ti je i ovaj slican kao KONCENTRIŠI SE BABA, onda bolje da nisi gubio vrijeme.
Osjećam da sam diletant
Reci nam Pjer, šta je s filmom koncentriši se Baba? Zašto je isti postao nedostupan javnosti nakon online premijere na SFF? Valjda bi trebao biti dostupan svima da ga pogledaju ako je dobar kao što tvrdiš ti i ekipa oko filma, ili je ipak toliko loš da te je sramota omogućiti publici da ga pogleda na tv-u ili da ga može kupiti na blu ray.
liposukcijska prehrana je jedna velika prevara, jer da bi ostao fit, morao bi biti čitav život na takvoj prehrani, a ona je ne zdrava. Želiš biti fit, onda reduciraj ishranu tako što izbaciš ili smanjiš unos hljeba, namirnica koje nisu zdrave i trening i vježbanje.
Budžetska mušterija, zajedno sa suprugom i sinom