Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehh nije to nista, ja na FB imam 4 miliona.
Para na paru uš na fukaru
Hajd molim te vrati se nazad u srednji vijek
Kao prvo, sto ne pisete koliko je prije novaca izgubio???? Kao drugo, kako vas nije sramota da pricate o kockanju, mladi citaju ovaj portal i prenosite im laznu poruku.
Naučili ga u Barsi kako da vara!
haha sto je ovaj lik SRBLJE lud ko struja haha sa ovom svojom sestrom i pusenjem :-D hahahah
Šta ga boli k.u.r.a.c frajer g.u.z.i. na sve strane.Ša.k.i.ra mu je samo jedna od starih o.l.u.p.i.n.a.
KARTE 02.09.2011. u 12:20 Prodaj mami svojoj karte.Ti ostani i gledaj utakmicu šejtane jedan.Neće ti niko večeras ići na taj koncert.
A jesi li normalan? Kupis 2 kutije cigara (CODE) 4,40KM i dobijes ulaznicu, ko normalan to tvoje kupiti??
A koliko je dotad zijanio o tome se ne pise ... Volimo mi svoje pobjednike samo nek pobjedjuju .. .
Prodajem dvije ulaznice za koncert sjajnog italijanskog DJ-a svjetskog glasa, Alex Gaudino-a, za večeras, 02.09.2011. sa početkom u 21h u Domu mladih, Plato Skenderija. Cijena je 10KM po ulaznici ili po dogovoru. Kontakt telefon: 061/890-196
e baš mu treba, šta će jadan nema
ja sam mali majmun sto ga pusi posjetiocima pionirske doline u medjuvremenu vozim sestru do lasvanske petlje da ga pusi crncima za petaka, ali posto nema puno crnaca nasim ljudima pusi sa popustom za marku do dvije, a marka po marka nakupi se pa su babo i majka zadovoljni elhamdidulilah
nije on zaradio zato sto zna da igra vec zato sto ga se zivo je.be hoce li izgubiti 100 hiljada ili nece, a kada igras bez opterecenja onda te karte i idu ;)
http://www.pokerstrategy.com/uMNBAI No Deposit 50$ Poker Bonus
Ne sumnjam da mu je bio preveliki problem, znamo da igraci Barce dobro blefiraju :D
Qrna teska.. pokvarice ga kocka.