Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako im se kur.it kad Sebija i Bake nemaju Instagram...
dobra ti je ta brate
@potocari hvala bato, trudim se
Pike i Šaćira su utjecajni ko Mujo i Munira, na društvenim mrežama.
Pike i Mesi samo igraju plejke i pune prostitutke Busquets, Barcelona
http://storage.oslobodjenje.ba/image/318408/1190x786/7OlktkqTURBXy9lNDI4ZjdmYzI5NmE5YTNmYmI4Nzg0NTE4NmUzN2M2Ny5qcGVnkZMCzQF3AA.jpg
Na društebim mrežama je zapažena i ova fotografija kao prilog zašto vojvotkinja Kamila ne dolazi u posjrtu BIH! CRNO BIJELI SVIJET ! http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/svijet/vojvotkinja-camilla-okruzena-zenskim-obezbjedenjem/185772#lg=1&slide=0
Kako je meni ova zena simpaticana i slatka.... :-))))) A sto se tice toga par.. najutjecajniji ili ne.. nek je njima sretno... a sve ostalo je manje bitno... ;-)
Ukucajte na google ,pa slike i ovo ime Ana de Armas i recite mi jel more proc
Podsjeca na Riley Reid 😁
meni je najbolja zenska sljedeca:
Ana de Armas
@SNOOPDOGGYDOG hahaha bgm slatkica..stvarno jeste.. nema onu neku jeftinu facu.. nego slatke krupne zelene oci... lice bas skladno.. i jako lijepo, a tjelo ne bih rekla da je umjetno.. nego bas ono tamam... Po nekom mom zenskom misljenju, dobar izbor.. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
И умене жена има онолике гузове. Зато сам на Кликсу.
Kim Kardashian puni ko stigne :-))
oni prdnu , a reakcija sirotinje sto prati WOW. stvarno ljudi su stoka teska.
@puJ-do koja si ti pujdo bitanga i ostapler od covjeka. ebo si za lajk vise.