Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno, pored naših žena ona je tako grdna. mislim, nije loša, ali zaista ne zaslužuje ovoliku medijsku pažnju (u kontekstu njene fizičke atraktivnosti). nije ni ono najbolje što britanija ima. npr. cheryl cole je daleko ljepša od nje.
A zasto vi novinari mislite da se nas tice neka pipa, cura niko i nista, a samo nas bombardujete sa vijestima o njoj. imamo mi svoj zivot, i prodjite se vijesti o nekim nebitnim likovima.
pippa ga voli primat samo u zutaru
mozda je i podero k\'o zna
Nek ste nas obavjestili da je ona plesala, pri tome po vama vruci ples.... zaista je bludna i nemoralna kako je samo plesala... fuj ja jednostavno ne znam kako ovo nije naslovna strana svih medija... ja zbog njenog nemoralnog plesa necu veceras moci oka sklopit... mislim da cu se molit citavu noc da joj Svevisnji oprosti i da sutra sa hajrom procitam kako je popila kafu samo s jednim secerom
Ebala vas pippa
Kakav vrući ples? Ovo je jedan sasvim normalan ples na jednoj svečanosti gdje se niti ko izazovno oblačio niti izazovno plesao. Jao nama kada su seljaci poslije rata došli na asfalt, nije važno koji entitet ili nacionalnos,t pa između ostalog pišu članke na sax.u pa im je svaki ples i manifestacija divlja jer im je sve to nepoznato što ih ne podsjeća na đuskanje u njihovoj lokalnoj igranci iz Trpkovića ili nekih sličnih mjesta
Raskovo bi je ko shupu.
vidi papku carapa svjetlecih baaaaaaaa
P.i.p.o tokom VRUCEG plesa sa nepoznatim muskarcem :)
Pippa ga pipa!
Ma je.bala vas više i Pipa i Kata, i princ, i kraljica i Britanija i sve vas jeb.alo. E na šta ste spali, stvarno jadno. Jel da nemate pametnijih tema za pisati. Nego hajde samo dase popuni forma. BLJAKKKKKKKK!!!
Izgleda kao 40-godišnjakinja, pa pogledajte joj lice i vtaz. Ona prelijepa. E jebiga onda, izgubismo osjećaj za lijepo
E najo bi se baš da ti ona bude u kuhinji
Cak bi radije procitao clanak o p.i.p.i ret4rdinjosu nego o ovoj ogavnoj britanskoj drolji... j3bla vas ona...
ova pipa je samo za kuhinje
Molio bih Sa_x da nam javi da li je zbilja Jane Aldridge slomila potpeticu u Grote Marktu u La Grand Placeu?