Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sa suprugom, a sto sa kcerkom ????
Sto bi reko narod alasalamet
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se.
Nisam znao da se alkohol moze pusit.. zanimljivo
Istakla je i to da je, iako joj ponekad nedostaje koja kap alokohola, ponosna na sebe što je prestala pušiti. Wata fak ????????????
Jel te suprug natakne na tuki pa zavrti?
Amerikanci jeb...iga
nedostaje tebi brain i ne samo tebi svi ovim pjevacima sto neznaju sta ce od para i slave
haha vidi ih sto su se nasekirali, djete ima 13 mjesece vjetrovatno ne moze na nogama stojati a kamoli sta vise
čuj krave pervezne ,, zar njen muž može ovo dozvoliti i gledati rođenu kčer golu ,, od ovih roditelja treba kčer oduzet hitno fuj
Nek te natakne na k..i..t..u pa plesite
Gola gola skini mi se gola.......... Najbolje je da svi hodamo goli, svakako ce biti toplije......