Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosjecno dijete..nicim se fizicki ne izdvaja u masi druge djece..nit izgledom ni karizmom
ne valja to lose je za psihologiju djeteta
Primitivni geni. Zao mi je.
Zašto ovo mora biti vijest?
Obicno crnce ,.da stave vnago od one drolje narod bi rekao kako lijepo ... Ima ljepse djece more , djeci je mjesto na igralistu a ne na naslovnim stranama novina i onda kada odrastu postanu kreteni kao i roditelji im ...
Jadno!
Mala je tamnoputa na mamu i tatu nigera 😅👍
Boli me qrcina
Barem 2 milijarde ljepše djece,ali nisu guzati Kardashijanovi
jadno dijete, ukradeno djetinjstvo
Ne zelim da citam ovakve “vijesti”
Preslatka je, al kad poraste to ce majka odvesti najboljim plasticnim hirurzima tako da ce izgledati ko plasticna barbi..!
E moje dijete moje...
Dok je budala sto zamisljaju u svojoj glavi glamour, novce, lukzus koje im Kardashiani predstavljaju bit ce ovakvih scena.
Ščeri, bolje bi ti bilo da si kakvu knjigu pročitala, nego što si pozirala. Ali vidjet ćemo, da li ćeš majkinim stopama.
uci je mama zanatu!